eUprava = smer prava! Z današnjim dnem dostopna prenovljena eUprava

Enostaven nakup vrednotnice. Plačevanje in urejanje ter oddaja vlog preko spleta! Mobilna eUprava. Z današnjim dnem je uporabnikom dostopen prenovljen portal eUprava!

eUprava = smer prava! Z današnjim dnem dostopna prenovljena eUprava

Z veseljem vam sporočamo, da je z današnjim dnem pred vami povsem prenovljena eUprava. Država se s prenovljenim konceptom po sistemu življenjskih dogodkov želi približati vsem uporabnikom, obenem pa ponuditi vsebine na bolj urejen način ter še v večjem obsegu. Projekt sofinancira EU s sredstvi evropske kohezijske politike.

Poslej bodo uporabniki lahko uredili dokumente iz domačega naslonjača, plačevali in oddajali vloge preko spleta ter spremljali statuse svojih oddanih vlog. Vsakdo si bo lahko nastavil opomnike za dogodke, ki jih ne sme pozabiti (denimo kupiti vrednotnico, zamenjati dokument, oddati vlogo ipd.) in spremljal eUpravo tudi na svoji mobilni napravi.

V primeru vprašanj je uporabnikom na voljo tudi pomoč na telefonski številki 080 2002 ter na e-poštnem naslovu: ekc(at)gov.si.

Ministrstvo za javno upravo, ki je upravljavec državnega portala za državljane eUprava, je portal prenovilo tudi s pomočjo sredstev evropskega socialnega sklada.
Želimo si, da se nam pridružite na novem državnem portalu eUprava in nam sporočite svoje odzive, mnenja, tudi kritiko. Ker gre za tehnično in vsebinsko zelo obsežen projekt, ga bomo v naslednjih tednih skupaj z vami še izboljševali. Le tako bo to res naša eUprava!

Vljudno torej vabljeni na prenovljen državni portal eUprava!

Deli to novico z ostalimi